Connect with us

Hír

Russell Wilson: A Seahawks már korábban is megpróbált elcserélni

Russell Wilson hétfőn pályára lép Seattle-ben, de már a Broncos játékosaként. Annak ellenére, hogy a franchise történetének legjobb irányítója és Super Bowlt nyer a csapatnak, sok szurkoló nagyon nem örül annak, ahogy a közös kaland véget ért – vélhetően nekik üzent most a QB.

“Ilyen az üzlet, nincs ebben semmi meglepő. A Seahawks korábban többször is megpróbált elcserélni, megnézték, mit kaphatnak értem”

– mondta Wilson (via ESPN).

Az irányító további részleteket nem osztott meg ezzel kapcsolatban, de a korábbi riportok alapján tényleg próbálkozott a csapat. Állítólag a Seahawks 2018-ban a Brownsba küldte volna Wilsont az 1/1-es pickért, amit egyesek szerint Josh Allenre, mások szerint Baker Mayfieldre lőtt volna el, míg egy évvel később a Cardinalsnál puhatolóztak, szintén az 1/1-es pickért, de korábban állítólag Patrick Mahomest is kinézték maguknak – az persze érdekes, hogy ilyenkor valamiért mindig csak az utólag beváló irányítók merülnek fel, hogy őket draftolták volna.

Az ESPN hozott le a héten egy hosszabb cikket a Seahawks-Wilson válásról, ahol többek közt erről is szó volt, illetve hogy mindkét fél részéről érett már a szakítás gondolata egy ideje. Az egyik legérdekesebb része talán az volt a sztorinak, hogy a Seahawks idén igazából csak a Broncoshoz akarta eladni az irányítót, ugyanis Drew Lockot mindenképp szerették volna cserébe.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!