Connect with us

Hír

Sérülésjelentés: AJ Greenre és Trent Williamsre is kihagyás várhat

A harmadik forduló sem ért véget vezéráldozatok nélkül. A Chargers kálváriáról már írtunk, most pedig összegyűjtöttük a többi fontosabb sérüléssel kapcsolatos riportot.

Elveszítette kiváló left tackle-jét, elkapóját és Joey Bosát is a Chargers

A Cardinals elkapó AJ Green térde megsérült a Rams elleni meccsen, így a támadó jó eséllyel kihagyja a csapat Panthers elleni meccsét, és az sem kizárt, hogy hosszabb időre partvonalra kerül. Nagyon rossz hír ez az eddig is elkapógondokkal küzdő csapatnak, még akkor is, ha az öt elkapásból szerzett 29 yardjával Green egyelőre nem sokat tett hozzá a játékhoz. Mellette egyébként a védőfalember Rashard Lawrence-t is elveszítette a csapat egy kézsérülés miatt, amit már meg is műtöttek.


Megsérült Trent Williams bokája, és bár Kyle Shanahan szerint nem kell műteni, de jó eséllyel legalább egy hónapot ki kell hagynia a liga talán legjobb LT-je. A helyén Colton McKivitz léphet pályára – mondani sem kell, mekkora veszteség ez a 49ersnek.


Már korábban írtunk róla, hogy a Lions kezdő futója, D’Andre Swift válla megsérült a Vikings ellen. A legfrissebb riportok szerint nem kell IR-re tenni, de így is legalább két hetet ki fog hagyni és majd a bye week után térhet vissza.


A Ravensnek idén sincs szerencséje a sérülésekkel. Ezúttal az OT Patrick Mekari szedett össze egy kisebb bokasérülést és erősen kérdőjeles a játéka a hétvégi Bills elleni rangadón. Eredetileg nem volt kezdő, de Ja’Wuan Janes Achilles-sérülése után ő ugrott be, majd Ronnie Stanley-t pótolta a bal oldalon. Utóbbi ráadásul továbbra is kérdőjeles, így könnyen elképzelhető, hogy Daniel Faalelének kell megállítani a Von Miller vezette buffalói pass rusht.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x