Connect with us

Hír

Sony Michel a Chargersben kötött ki

Vajon Sony Michel felmondta a Los Angeles-i bérleti szerződését tavasszal, mikor a Ramstől a Dolphinshoz igazolt? Ha nem, akkor visszaköltözhet tavalyi otthonába, ugyanis visszatér a városba, hiszen miután a Miami menesztette a héten, most a Chargers csapott le rá szabadügynökként – írja Jeremy Fowler. Így a hazai mérkőzéseit megszokott környezetben játszhatja majd a SoFi Stadiumban, csak épp másik öltözőbe kell mennie meccsnaponként.

A Chargers nem volt elégedett a futóhelyzetével Austin Ekeler mögött, ugyanis Joshua Kelley eddig nem sokat mutatott, és az idén draftolt Isaiah Spiller sem bizonyította, hogy rá lehet bízni az RB2 posztot. A legnagyobb probléma már tavaly is az volt, hogy Ekeleren kívül senki nem képes passzblokkolni, ez pedig limitálta, hogy mit tud csinálni a csapat bizonyos szituációkban. Michel ebben elég jó, így feltehetőleg elsősorban ennek köszönhetően szemelte ki őt a Chargers.

Michel 2018-ban a Patriots 1/31-ese volt. Soha nem volt egy jó játékos, de azért okozott pár szép emléket a szurkolóknak, újoncként például három meccsen 336 yardot és hat TD-t futott a rájátszásban és aktívan kivette a részét a csapat Super Bowl győzelméből. 2021-ben aztán a Ramshez került a Los Angeles 2022-es 6. és a 2023-as 4. körös pickjéért cserébe. 17 meccsen lépett pályára tavaly az új csapatában, 845 yardot és négy TD-t szerzett, illetve a rájátszásban volt még 78 yardja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!