Connect with us

Hír

TJ Wattnak feltehetőleg elszakadt a mellizma, az egész évet kihagyhatja

A Steelers behúzott egy őrült meccset a Bengals ellen, azonban ezért komoly áldozatot hozott. TJ Watt az egész meccsen parádés volt, azonban a negyedik negyedben megsérült a mellizma, ami miatt akár a teljes szezont is kihagyhatja. A kamerák felvették, ahogy levonul a pályáról, a szájáról pedig azt lehetett leolvasni, hogy “elszakadt a mellizmom”.

 

Ez általában azt jelenti, hogy az egész évet ki kell hagynia, azonban még lehet reménykedni a kedvezőbb MRI-vizsgálatban, amit Adam Schefter szerint ma meg is ejtenek. Ha bebizonyosodik, amitől félnek Pittsburghben, akkor mindössze egy mérkőzésen láthattuk idén a tavalyi Év Védőjét. A Bengals ellen egy sacket, két negatív yardos szerelést és egy interceptiont mutatott be, szokás szerint a meccs egyik legjobbja volt.

A helyén Alex Highsmith mellett a Broncostól nyáron megszerzett Malik Reed szerepelhet majd.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Farubcek
Farubcek
2022-09-12 08:27

Ehh, mennyire utálom ezeket a sérüléseket. Nulla érzelem fűz a Steelers-höz, teljesen irrelevánsak nekem, de borzasztó látni, amikor egy klasszist az első héten elveszít egy csapat az egész szezonra – és innentől nagyjából minden mehet a kukába. Borzasztó igazságtalan érzés lehet nekik.

Lajos Nagy
Lajos Nagy
Reply to  Farubcek
2022-09-12 11:47

Látva a Steelers offenset, ez a season már igyisugyis kuka nekik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x