Connect with us

Hír

Tom Brady minden szerdán szabadnapot kapott a Bucstól

Korábban is írtunk már arról, hogy állítólag Tom Brady házassága válságban van, mert Gisele Bündchennek effektíve elege van a fociból és nagyon nem örült, amikor az irányító a folytatás mellett döntött (a bulvárlapok szerint szét is költöztek). Feltehetően ennek tudható be, hogy Brady idén minden szerdán szabadnapot kapott a Bucstól, írja az NFL Network.

Alapvetően nincs abban semmi különös, ha egy veterán szabadnapot kap és nem kell edzenie, de olyan még nem nagyon fordult elő, hogy valaki a szezon végéig kivehetett magának heti egy napot. Persze a 45 éves Brady ilyen téren külön kategória, a fix pihenő már csak a kora miatt is védhető lenne, de ha csak a magánélete miatt kap szabadnapot, az ő rutinjával és múltjával az is belefér (pláne, hogy egy boldog alighanem Brady a pályán is jobban teljesít).

Ezzel együtt egyre valószínűbb, hogy az idei lesz az utolsó szezonja, már amennyiben Gisele meg nem gondolja magát (vagy nem lesz egy olyan csapat, ami hajlandó úgy alkalmazni Bradyt, hogy kvázi csak hétvégére legyen programja).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!