Connect with us

Hír

Tyrod Taylor beperli a Chargers orvosát, aki két éve véletlenül kilyukasztotta a tüdejét

Tyrod Taylor pert indít a Chargers csapatorvosa ellen, aki két éve egy fájdalomcsillapító injekció beadása közben véletlenül kilyukasztotta az irányító tüdejét, írja az ESPN. A támadó legalább 5 millió dolláros kártérítést akar, véleménye szerint ugyanis ennyit bukott a fura sérülés miatt a 2021-es szabadügynökpiacon.

2020-ban Taylor volt a Chargers kezdő irányítója és az első fordulóban sikerült is nyernie a csapattal. A második heti Chiefs elleni csoportrangadón is ő lett volna a kezdő, azonban az utolsó pillanatban rosszul lett egy fájdalomcsillapító injekció miatt és kórházba kellett szállítani. A helyére beállt Justin Herbert és már nem is engedte ki a kezéből a kezdő pozíciót.

A szezon végén Taylor aláírt a Texanshoz egy évre 5,5 millió dollárért, majd idén a Giants játékosa lett két évre szintén évi 5,5 millió dollárért. Tekintve, hogy 2019-ben a Chargerstől is 5,5 millió dolláros fizetést kapott, így nem igazán látni, mi alapján gondolja azt, hogy a félresikerült injekció nélkül 10+ milliós fizetéssel kínálták volna meg a piacon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!