Connect with us

Hír

Úgy néz ki, hogy David Bakhtiari játszani fog a hétvégén

A Packers bal oldali tackle-je, David Bakhtiari bő másfél éve, a 2020-as idény 16. fordulójában sérült meg először, azóta pedig csak egy fél meccsen tudott pályára lépni, ugyanis háromszor is műteni kellett a térdét. Mostanra azonban már teljes edzésmunkát végez, épp időben a szezonrajtra. Elmondása szerint pedig reális, hogy ott legyen a Vikings elleni első fordulós mérkőzésen vasárnap.

“Igen, ott vagyok az aktív keretben, mint mindenki más. Végig tudok játszani egy szezont, rendben leszek. Persze van egy normális mértékű rozsda és a három műtét után ki kell találjam az új rutinom, vissza kell rázódjak.”

– mondta Bakhtiari az ESPN-nek.

Ha tényleg ott lesz Bakhtiari a kezdőben, akkor már csak Elgton Jenkins játéka kérdéses a támadófalból – neki novemberben szakadt el a térdszalagja. Matt LaFleur főedző annyit mondott ezzel kapcsolatban, hogy vasárnap meglátjuk, szóval egyelőre kérdőjelesnek tekinthetjük a jobb oldali tackle elérhetőségét.

Az egyetlen játékos egyébként, aki nem edzett hétfőn a csapatból, az Allen Lazard, így az ő játéka talán még inkább kérdőjeles a Vikings elleni találkozóra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!