Connect with us

Hír

A Colts tulaja nyilvánosan beleállt Dan Snyderbe, szerinte el kell venni tőle a Commanderst

A médiában és a szurkolók között is sok szó esett már arról, hogy a Washington Commanders tulajdonosát, Dan Snydert el kellene távolítani a pozíciójából a munkahelyi botrányok és eltitkolt bevételek miatt. Azonban az most először fordult elő, hogy egy másik tulajdonos kiálljon a nyilvánosság elé és e mellett érveljen. Jim Irsay, a Colts első embere viszont ezt most megtette az őszi tulajdonosi meetingen.

“Úgy gondolom van alapja, hogy eltávolítsuk a Commanders éléről.”

– mondta Irsay, aki hozzátette, hogy nagyon aggasztóak Snyder cselekedetei, és hogy valószínűleg ezen az úton végig kell menniük.

Szerinte egyébként elképzelhető, hogy megvan az eltávolításhoz szükséges 24 szavazat, most azonban nem fognak erről voksolni. Roger Goodell komisszár türelemre intette a tulajokat, hogy várják meg a Snyderrel kapcsolatos nyomozás végét egy ilyen döntés előtt. Várhatóan ez már hamarosan lezárul, és Irsay szerint a téli meetingen akár meg is ejthetik a szavazást.

Snyderről az ESPN közölt egy hosszabb cikket, amiben többek közt az áll, hogy sok tulajdonosról és Roger Goodellről is vannak piszkos titkai, és ezért nem tudják tőle elvenni a csapatot. Irsay azt mondta, hogy nyugodtan kiteregetheti a szennyesét – korábban tiltották már el egyébként ittas vezetés miatt –, ő bizony nem fog leállni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!