Connect with us

Hír

A Lions kirúgta a passzvédekezést felelős edzőjét

A Detroit Lions 1-6-tal áll, jelenleg az 1/1-es pick birtokosa, és ez a gyenge szereplés elsősorban a védelemnek köszönhető. A TruMedia adatai alapján idén a legrosszabb védelem a Lionsé EPA/drive alapján (annyira rossz, hogy a 31. és a 32. közt akkora a különbség, mind a 31. és a 19. közt), ráadásul nem volt ennél rosszabb teljesítmény a ligában 2000 óta. Épp ezért változtatásra szánta el magát a vezetőség: a Detroit Free Press információi szerint kirúgták a defensive backek edzőjét, Aubrey Pleasantet, aki a passzvédelemért felelős koordinátor is volt.

Pleasant Dan Campbellel együtt csatlakozott a stábhoz 2021 elején, előtte a Rams cornerbackjeit edzette 2017 és 2020 között, azelőtt pedig Washingtonban dolgozott Sean McVay mellett. Tavaly is borzasztó volt a Lions védelmének teljesítménye, de akkor még kapott egy második esélyt, azonban idén sem javult a passzvédekezés. Tegyük hozzá, hogy a Lionsé az egyik, ha nem a legtehetségtelenebb védelem a ligában, így nem is volt egyszerű dolga – ettől még messze le volt maradva mindenki mástól, szóval nem is sikerült pluszt hozzáadnia az egységhez.

A főedző Dan Campbellt is egyre több kritika éri, hiszen 4-19-1 a mérlege tavalyi kinevezése óta, ezzel a lépéssel most próbálja kicsit áthárítani a felelősséget magáról.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!