Connect with us

Érdekességek

A Packers all-int mondott a védelemre, mégis borzalmas az egység

A Packers 3-4-es mérleggel áll jelenleg és 10,5 pontos underdog a Bills ellen, ami még soha nem fordult elő Aaron Rodgersszel. Ebben ugyan a támadósor is bőven ludas, de sokkal nagyobb probléma, hogy a rengeteg magas draft pick és dollártízmilliók ellenére a védelem is borzalmas.

R-E-L-A-X helyett P-Á-N-I-K? Miért szenved a Packers?

2012 óta a Packers költötte a legtöbb első- és második körös picket (16) a védelemre az egész ligában. Emellett a Green Bay-i defense a hatodik legdrágább a mezőnyben, és mégis a hetedik legrosszabb DVOA mutatóval rendelkezik az egység. Pedig a játékosok amúgy nem játszanak rosszul, Preston Smith, Kenny Clark, Rashan Gary és De’Vondre Campbell is top 10 közeli szintet hoz, ráadásul tavalyhoz képest Jaire Alexander is visszatért, Rasul Douglas játéka pedig nem esett vissza.

A sok átlag feletti egyéni teljesítményből viszont nem sikerült egy jó védelmet összerakni, így most ott tart a Packers, hogy van egy drága, tehetséges, de gyengén teljesítő védelme, illetve egy összességében tehetségtelen, és emiatt szintén gyengén muzsikáló támadósora.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!