Connect with us

Hír

A Packers elkapót szeretne, a Patriots eladhatja Agholort

Jövő kedden magyar idő szerint este 9-ig lehet cserélgetni az NFL-ben, így szűk egy héttel a határidő előtt pedig értelemszerűen tetőfokára hágnak a pletykák. Most épp Jordan Schultz számolt be kettő ilyenről.

Az egyik, hogy a Green Bay Packers elkapót szerezne magának, ideális esetben olyat, aki még újonc szerződésen van. Davante Adams elcserélése és Marquez Valdes-Scantling elengedése miatt egyébként is rosszul nézett ki a WR-sor, ezt tetézi Randall Cobb és Christian Watson sérülése. Ha újonc szerződéses elkapót szeretnének, akkor leginkább négy opciójuk lehet. Egyrészt Elijah Moore, aki nemrég cserét kért (habár ezt a Jets nem szándékozik teljesíteni), másrészt Chase Claypool (de a Steelers ritkán cserélget szezon közben), harmadrészt pedig a Broncostól Jerry Jeudy vagy KJ Hamler. Nagyjából ilyen sorrendben lehet érdemes érdeklődniük hozzáadott értéket tekintve, de nagy kérdés, hogy melyik csapat és mennyiért lenne hajlandó megválni az olcsó és jó elkapóitól.

Szintén elkapókkal kapcsolatos híresztelés, hogy a New England Patriotsnál több csapat is érdeklődik Nelson Agholor iránt. A korábbi első körös játékosnak idén 225 yardja és egy TD-je van, és az utóbbi két meccsen alig látott pályát, tehát kiszorult a pixisből. Sebességével meg tudja nyújtani a pályát és kiegészítőként akár lehet is hasznára valakinek, bár megváltást értelemszerűen nem érdemes tőle várni. A Patriots bő $5 milliót spórolna az elcserélésével, és ennyit kellene átvennie az érte trade-elő csapatnak. Agholor szerződése egyébként év végén lejár.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!