Connect with us

Hír

A Panthers egy két első körről szóló ajánlatot is visszadobott Brian Burns kapcsán

A Panthers ugyan már eladta Robbie Andersont és Christian McCaffrey-t is, azt azért jelezték, hogy a fiatal sztárjaiktól nem akarnak megválni. Ezt támasztja alá Adam Schefter beszámolója is, miszerint a csapat visszadobott egy két első körről szóló ajánlatot Brian Burns kapcsán. Emellett tudatták a csapatokkal, hogy Burns mellett az elkapó DJ Moore-t, a védőfalember Derrick Brownt és a cornerback Jaycee Hornt sem szándékoznak eladni (habár tegyük hozzá, hogy a szándékok változhatnak a megfelelő ajánlat ellenében).

Könnyen lehet, hogy a Rams ajánlotta ezt a két első kört, ami 2024-ben és 2025-ben lett volna (hiszen Stafford miatt nincs 2023-as első köre a csapatnak), ebben az esetben persze kissé félrevezető a hír, de ezt egyelőre nem tudni biztosan. Mindenesetre logikus lenne, hiszen a Rams híres arról, hogy dobálja az első körös pickeket játékosokért, ráadásul nagy szükségük is lenne egy jó pass rusherre, jelenleg ugyanis Aaron Donald mellett senki sem képes magas színvonalon siettetni az irányítókat. És ha tényleg a Rams volt az ajánlattevő, akkor érthető a Panthers oldaláról is a visszautasítás, hiszen elsősorban 2023-ra szeretnének pickeket szerezni.

Ha nem a Rams volt az ajánlattevő, hanem valaki 2023-as és 2024-es cetliket ajánlott, akkor viszont tényleg nagyon nem akarja eladni Burnst a Panthers, hiszen ez minimum fair kompenzáció lenne a szolgálataiért. Jeremy Fowler információi szerint egyébként a Rams, a Chiefs és az Eagles is érdeklődött Burns kapcsán a Panthersnél.

Illetve az sem elképzelhetetlen, hogy a Panthers ültette el ezt a két első körös morzsát az ESPN insidere fülében, hogy ennél csak magasabb ajánlattal keressék őket a következő bő egy hétben – a trade határidő november elsején van.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!