Connect with us

Hír

A Panthers és a Texans sem tervez irányítót cserélni

A Texans az egyetlen nyeretlen csapat a ligában, míg a Panthers mindössze 1-3-as mérleggel kezdett. Mindkét eredményben alaposan benne van – többek között – a gyenge irányítójáték, de egyik csapat főedzője sem tervez egyelőre irányítót cserélni.

A tavalyi harmadik körös Davis Mills négy meccsen 908 yardot, öt TD-t és négy INT-t passzolt 62 százalékos pontossággal, ami ugyan nem különösebben jó, de összességében nem játszik borzasztóan. Pláne úgy, hogy a csapat második számú irányítója Kyle Allen, akinek a jelenlegi Mills szint is karriercsúcs lenne az eddigi teljesítménye alapján.

Ami a Pantherst illeti: Baker Mayfield egyelőre óriási csalódás. A korábbi 1/1-es a liga jelenlegi talán legrosszabb kezdője, eddig mindössze 747 yard, négy TD és három INT került a neve mellé, miközben a labdáinak csupán 54,2 százaléka ment emberhez. Azonban mögötte sincs senki, hiszen az újonc Matt Corral egész évre kidőlt, a tavaly hasonlóan borzasztóan teljesítő Sam Darnold még hetekig nem bevethető, így az XFL-sztár PJ Walker lehetne csak opció.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!