Connect with us

Hír

A Panthers sérültlistára tette védelme egyik legjobbját

A Panthers szezonja nem indult valami jól, habár ezért kevésbé a védelem a felelős. Most viszont a defense is elvesztette egyik legjobb játékosát, ugyanis a safety Jeremy Chinn sérültlistára került, így minimum négy hét kihagyás vár rá – számolt be a csapat hivatalos oldala.

Chinn három éves karrierje során eddig két kivétellel minden meccsen kezdő volt, a Cardinals ellen viszont hat snap után megsérült a combhajlítója és nem tudott visszatérni. A 24 éves safety újoncként még hullámzó teljesítményt nyújtott, de már akkor is a legtöbb szerelést mutatta be az elsőévesek közt. Luke Kuechly és Jon Beason mellett egyébként a franchise történetének harmadik játékosa lett, aki első két évében is 100 szerelés fölé jutott. A játéka folyamatosan javult és már az egység csapatkapitányának is mondhatja magát.

Nagy űrt hagy maga után, hiszen rendkívül nehezen pótolható játékos. Xavier Woods túloldalán így Sean Chandler kaphat nagyobb szerepet, vagy a gyakorlócsapatból felhozott Justin Burris, aki az utóbbi két évben 20 meccsen kezdett a Panthersben (de nem valami jó játékkal).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!