Connect with us

Hír

A Rams visszahozná Brandin Cookst

A címvédő Rams nincs a legjobb formában, így a menedzsment lázasan dolgozik a roster megerősítésén. Mivel Odell Beckham még mindig sérült, Christian McCaffrey-t pedig a 49ers halászta el, így most Brandin Cooks iránt érdeklődik a gárda, írja a PFT.

Cooks 2014-ben a Saints 1/20-asa volt, majd karrierje során háromszor is elcserélték: 2017-ben a Saintsből a Patriotsba került, egy évvel később onnan a Ramsbe trade-elték, majd két szezon után a Texans szerezte meg magának. Jelenleg is a Houstonban játszik, ráadásul idén írt alá egy két éves közel 40 millió dolláros szerződést, amiből még jövőre is garantált 18 millió dollár.

Mellette szól, hogy idén kevesebb mint $1 milliót kellene csak kifizetni neki, ellenben 2023-ban garantált a 18 milliós fizetése, ami megnehezíti a cserét. Ennyi a Ramsnek semmiképp sem fér bele, de állítólag Cooks hajlandó lemondani ennek egy részéről, plusz a Texans is bevállalna pár milliót, ha ezzel magasabb ellenértéket kap.

A csere nem lenne egyszerű, de megoldható. Ugyanakkor azon lehet vitatkozni, hogy ez mennyire lenne előrelépés a leginkább a támadófala miatt szenvedő Ramsnek, ahol Cooper Kupp mellet ott van a nagy pénzért igazolt (bár egyelőre gyengén játszó) Allen Robinson, plusz visszatért a sérült Van Jefferson is.

Cooksért Jordan Schultz információi szerint a Vikings, a Giants és a Packers is érdeklődik. Albert Breer pedig arról számolt be, hogy egy második körös pick és egy harmadik napos cetli az ár, amit a Texans szeretne az elkapóért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!