Connect with us

Hír

A Texans linebackere kérte kivágását, Elliott nem játszik a héten, plusz pár sérülésinfó

Rövidhíreink következnek.

A Texans linebackere, Kamu Grugier-Hill kérte a menesztését, amit a csapat meg is fog neki adni, hiszen szeretnék többet játszatni a harmadik körös újonc Christian Harrist, aki most hétvégén mutatkozott be. Előtte Grugier-Hill minden meccsen kezdett, tavaly vezette is a csapatot tackle-ökben.


Ezekiel Elliott egy térdsérülés miatt nem tudott edzeni szerdán és minden bizonnyal ki kell hagynia a hétvégi Bears elleni találkozót. Egy héttel később pihenőhétre megy a Cowboys, így talán nincs is értelme erőltetni a játékát, főleg hogy Tony Pollard jól játszik mellette.


A Chargersnél a hétvégén megsérült az elkapó Mike Williams is, akinek a hírek szerint minimum négy hetet kell kihagynia. A csapat most bye weeken van, így ez három meccset jelent a gyakorlatban. Annyi jó hír elkapófront azért van, hogy Keenan Allen legalább már újra bevethető – ő kihagyta az eddigi szezon nagy részét.


A 49ersnél érkezik egy kis erősítés, ugyanis a cornerback Jason Verrettet aktiválták a PUP-litáról, így ezen a héten akár vissza is térhet a térdszalag-szakadásból lábadozó játékos. Egészségesen egy jó kis játékos, csak nagyon ritkán tud pályára lépni.


A Seahawks is visszakap egy játékost a sérültlistáról, a pass rusher LJ Colliert aktiválják IR-ről. A korábbi első körös bust játékos idén még nem lépett pályára egy könyöksérülés miatt.


A Jaguars sérültlistára helyezte a cornerback Shaquill Griffint, akinek így minimum négy meccset ki kell hagynia. Még a Colts ellen sérült meg és múlt héten nem is játszott a Giants ellen.


Visszatér a Giantshez a támadófalember Nick Gates, akinek tavaly szeptemberben tört el a sípcsontja és a szárkapocscsontja is, ami miatt hét műtéten kellett átesnie.


A Cardinals IR-re tette a védőfalember Rashard Lawrence-t, aki minden meccsen kezdő volt eddig idén.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!