Connect with us

Hír

Aaron Rodgers: Az elkapóink fejlődésétől is függ, hogy visszatérek-e jövőre

Aaron Rodgers még tavasszal kapott egy 3 éves, 150 millió dolláros hosszabbítást a Packerstől, ugyanakkor már akkor tudni lehetett, hogy ez egy 1+1+1 éves elköteleződés a felektől (ezért is nem kapott aláírási bónuszt a csapattól, hogy ne legyenek vitás tételek a következőkben). Ezt az irányító sem titkolja, a legutóbbi nyilatkozatában például kiemelte, hogy az elkapói fejlődése is szerepet játszik majd a döntésében.

Aaron Rodgers évi 12 millió dollárral keres többet, mint Patrick Mahomes – az Aaron Rodgers szerződés

“A döntésem sok dologtól függ: mennyire terhelne mentálisan és fizikailag a folytatás, hogy hol tart a csapat… És persze vannak egyéb tényezők is, amik szerepet játszanak, például hogy hogyan fognak fejlődni a fiatal elkapóink”

– nyilatkozta az irányító (via Madison. com)

Ugyan a Patriots ellen az újonc Christian Watsonnak és Romeo Doubsnak is volt TD-je, de összességében továbbra sem néz ki különösebben jó az elkapósor és úgy általában a passzjáték Green Bay-ben. Emellett jövőre Allen Lazard, Randall Cobb és a jelenleg sérült Sammy Watkins, sőt még a tight end Robert Tonyan szerződés is lejár, így Rodgers maradása érdekében vagy nagyon gyorsan nagyon sokat kellene fejlődniük az újoncoknak, vagy a menedzsmentnek kell drasztikusan megváltoztatni az eddigi hozzáállását a piachoz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!