Connect with us

Hír

Aaron Rodgers: Nem kellene pályára engednünk azokat, akik folyamatosan hibáznak

A Packers óriási gödörben van és lassan nemhogy a Super Bowl, de a rájátszás elérése is egyre távolabb kerül. Ez természetesen frusztrálja a játékosokat, különösen Aaron Rodgerst, aki minden eddiginél komolyabb kritikát fogalmazott meg a csapat és a csapattársai irányába.

“Nem csak egy játékról van szó, hanem a játékaink legalább 20 százalékáról. Ha 50 játékunk van, akkor 10-et elrontunk mentális hibák miatt, ami túlságosan is magas arány. A múltban 10 százalék alatt tartottuk a hibákat, de most már minden támadásnál van egy játék, ami nagyon nehéz helyzetbe hoz minket. Ezt minél előbb meg kell oldanunk. Úgy gondolom, hogy nem szabadna pályára engedni azokat, akik túl sok hibát vétenek. El kell kezdeni csökkenteni a snapjeiket és lehetőséget adni másoknak, hátha élnek a lehetőséggel”

– mondta a QB Pat McAfee-nek.

Rodgers nem nevezett meg senkit, de a csapaton belül alighanem mindenki tisztában van azzal, kire gondolt a négyszeres MVP. És bár alapvetően igaza van a veterán irányítónak a sok hibával kapcsolatban, de abból a 20 százalékból ő is kiveszi a részét – évi 50 millió dollárért ő is játszhatna jobban, még ha nem is vele van a legnagyobb probléma.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!