Connect with us

Hír

Arik Armsteadre és Jason Petersre is hosszabb kihagyás vár

A 49ers DT Arik Armstead és a Cowboys támadófalember Jason Peters a héten nem lép pályára, de különböző források szerint ez az állapot nem csak az ötödik fordulóra érvényes. Előbbi esetében az IR sem elképzelhetetlen, de a Cowboys falemberére is minimum többhetes kihagyás vár.

Armsteadnek a bokájával és a lábával vannak problémái. Mindez meg is látszott a teljesítményén, ugyanis idén csak három meccsen tudott pályára lépni és két nyomásgyakorláson és pár tackle-ön kívül semmi nem került a statisztikai lőlapjára. Ráadásul Javon Kinlaw is kérdőjeles, így a Panthers ellen elég foghíjas lehet a védőfal.

A Tyron Smith sérülése után leigazolt Jason Peters sem bírta sokáig, ugyanis egy mellkas sérülés miatt hetekig nem léphet pályára. Pontos határidő nincs a visszatérésére, és ugyan idén mindössze 35 snapje volt, a hírek szerint egyre nagyobb terhelést adott volna neki a menedzsment, így kellemetlen a kiesése.

Rajtuk kívül a Colts másodéves pass rushere, Kwity Paye is bokasérülést szenvedett és 4-6 hét kihagyás vár rá Ian Rapoport információi szerint. Összességében jó hír, hiszen a teljes szezonos kiesés is benne volt a pakliban. A helyén Yannick Ngakoue túloldalán Dayo Odeyingbónak, Ifeadi Odenigbónak vagy Ben Banogunak kell fellépnie.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!