Connect with us

Hír

Az egész idényre elveszítette két kezdőjét a Broncos

A Broncos egy borzalmas meccsen elszenvedte idei harmadik vereségét a Colts ellen, de hogy még jobban fájjon, még két kezdő játékos is kidőlt az egész szezonra. Maga a főedző Nathaniel Hackett erősítette meg, hogy idén már nem lép pályára a lábát eltörő left tackle Garrett Bolles, illetve az ACL-szakadást szenvedett Ronald Darby.

A korábbi 1/20-as Bolles mára minimum Pro Bowl kaliberű LT-vé nőtte ki magát, idén is 207 passzblokkoló snapen mindössze 10 nyomást engedett. A helyére a 2019-ben draftolatlan Calvin Anderson ugrott be, akinek karrierje során összesen nincs 200 passzblokkoló snapje (189). Darby is egy bőven átlagon felüli corner és az idei szezonban is jól teljesített. A kiesése után Pat Surtain, K’Waun Williams és Damarri Mathis volt a legtöbbet a pályán cornerként, így alighanem a jövőben is nekik kell megoldaniuk a posztot.

A denverieknek nagyon nincs szerencséje idén a sérültekkel, hiszen korábban Tim Patrick (WR), Justin Simmons (S), Javonte Williams (RB) és Randy Gregory (Edge) is IR-en kötött már ki a kezdők közül.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!