Connect with us

Hír

BREAKING: Roquan Smith a Ravensé!

Jay Glazer szállítja a keddi trade határidőhöz közeledve az első bombahírt, méghozzá azt, hogy a Bears elcserélte a linebacker Roquan Smith-t a Ravenshöz. Adam Schefter pedig az ellenértéket is megírta, 2023-ban egy második- és egy ötödik körös picket küld Chicagóba a Ravens.

Smith nyáron új szerződést szeretett volna magának, vagy ha ezt nem kapja meg, akkor cserét szeretett volna. Végül utóbbi valósul meg, és ez azt is jelentheti, hogy a Ravens hajlandó megfizetni az év végén lejáró szerződésű játékost. Ezért alaposan a zsebükbe kell nyúlni, vélhetően évi 20 millió körüli összegről lehet majd szó – legalábbis ennyit szeretne Smith, aki vezeti a ligát tackle-ökben idén.

A Bears tehát pár napon belül eladta a védelme két vezérét, Smith-t és a pass rusher Robert Quinnt. A chicagóiaknak nem idén kell nyerniük, és Ryan Poles general manager nem akart egy top fizetéssel rendelkező LB köré építeni a csapatát, a pickek pedig jól jönnek, ez pedig bőven jó ellenértéknek is számít. A Bearsnek egyébként messze a legtöbb cap space-e lesz jövőre, emellett van már egy extra második-, negyedik-, és ötödik körös pickje is.

A Ravens oldaláról kissé furcsa lépés, legalábbis ami az ellenértéket és a pénzt (vagy épp a posztok közti prioritást) illeti, egyébként a pályán nyilván sokat fog segíteni, hiszen ha nem is egy elit linebacker, de mindenképp a jobbak közé tartozik, és volt egy lyuk a védelem közepén.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!