Connect with us

Hír

Cam Akersnek kifelé áll a szénája a Ramsből?

Valami nincs rendben Cam Akers körül. A Los Angeles Rams futója kihagyja a holnapi Panthers elleni találkozót, miután zsinórban két edzésen sem vett részt személyes okok miatt – mondta el Sean McVay. Ez még annyira nem is lenne furcsa, azonban a főedző nem állt ki amellett, hogy Akers a csapat tagja lesz a jövőben.

McVay nem mondott sokat azzal kapcsolatban, hogy miért nem lesz ott vasárnap a pályán, csak annyit, hogy fizikailag rendben van, de bizonyos dolgokon dolgoznak vele. Ez ugyebár rendben lenne, történhetnek nem publikus dolgok akár a családjával, akár bárhogy, ami miatt nem tud pályára lépni. A furcsa az volt, hogy McVay csak ugyanezt ismételte meg arra a kérdésre válaszolva, hogy a továbbiakban a futó a csapat tagja lesz-e. Az ilyen kitérő válasz pedig általában rosszat sejtet a játékosnak.

A Bills elleni szezonnyitó után is volt már szó Akersről, aki minimális szerepet kapott csak, akkor McVay elmondta, hogy korábban leült a futóval és átbeszélték, hogy többet vár tőle. Akersnek idén 151 futott yardja és egy TD-je van 51 labdacipelésből. Hiányában Darrell Henderson és Malcolm Brown kaphat nagyobb szerepet, bár elég gyenge a futásblokkolása a csapatnak, így sok babér várhatóan nekik sem terem majd.

Az egy jó kérdés, hogy Akerst elcseréli-e a Rams a közeljövőben, vagy mi lesz a sorsa, de jelen pillanatban úgy néz ki, hogy Los Angelesben nem lesz már nagy szerepe.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!