Connect with us

Hír

Csak a meccs előtt derül ki, játszhat-e Russell Wilson

Russell Wilson múlt héten összeszedett egy combhajlító-sérülést, emiatt kérdőjeles az állapota a vasárnapi Jets elleni mérkőzésre – derül ki a Broncos sérülésjelentéséből és Nathaniel Hackett főedző nyilatkozatából.

“Naponta vizsgáljuk felül a helyzetét, de valószínűleg csak a mérkőzés előtt tudunk dönteni az állapotáról. Biztosak akarunk lenni abban, hogy meg tudja védeni magát, ez most a legfontosabb.”

Ha Wilson nem tudja vállalni a játékot, akkor Brett Rypien játszhat a helyén. Neki egy kezdő meccse van karrierje során, 2020-ban győzelemmel mutatkozott be a Broncosban. Összesen négy meccsen lépett pályára, 42 passzából 27 volt sikeres 295 yardést, 2 TD-ért és 4 interceptionért.

Russell Wilson elég gyengén játszik idén, a passzainak csak 58,6 százaléka ment emberhez, 1442 yardot, 5 TD-t és 3 INT-t írhattunk fel a neve mellé eddig. Ugyan Rypien tehetségben jóval elmarad veterán társától és összességében egy elég limitált irányító, de nem elképzelhetetlen, hogy a rendszeren belül akár jobban is tudna játszani az idén látott Wilsonnál.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!