Connect with us

Hír

Cserélne a Bills McCaffrey-ért?

A Panthers megnyomta a reset gombot Matt Rhule kirúgásával, ráadásul a tulajdonos elmondása szerint a general manager Scott Fitterer állása sincs teljesen biztonságban. Az ilyen változások gyakran azt hozzák magukkal, hogy átalakítják a jelenlegi keretet. Erre természetesen majd tavasszal lesz nagyobb lehetőség, azonban mivel a Panthers pénz- és drafttőke szűkében van (jövőre mínusz 11 millióról indulnak és eladták már a 3., 6., 7. körös pickjüket), így könnyen lehet, hogy megszabadulnának pár játékosuktól, akikből értéket lehet csinálni. A többi csapat számára leginkább a pass rusher Brian Burns, a belső védőfalember Derrick Brown, illetve a futó Christian McCaffrey lehet érdekes.

McCaffrey és a Bills kapcsán már korábban is felröppentek pletykák, így ezek most újra napvilágot láttak. Persze egyből érkezett cáfolat is, de amíg nyélbe nem ütik az üzletet, mindkét félnek az az érdeke, hogy ennek ellent mondjon. Hiszen ha mégsem jön össze az üzlet, akkor a Panthers nem akarja, hogy megromoljon a kapcsolata McCaffrey-vel, a Bills pedig nem akarja, hogy megromoljon a kapcsolata a saját futóival. Gyakorlatilag mindig ez a csapatok taktikája, tagadják az érdeklődésüket, akkor is ha már a célegyenesben vannak a tárgyalások.

Természetesen nem tudhatjuk, pontosan mi zajlik a háttérben és mennyire valósak a pletykák, de nem először röppennek már fel, és érdekes kapcsolat az is, hogy a general manager Brandon Beane a Panthers front office tagja volt, amikor CMC-t 1/8-ra draftolták 2017-ben. Az persze jó kérdés, mennyire okos dolog viszonylag nagy értéket feladni egy sérülékeny futóért, mikor az utóbbi években több második napos cetlit is ellőttek running backekre, de ha ez lenne az ára a Super Bowlnak, akkor természetesen bárki meglépné.

Pénzügyeket tekintve egyébként idén mindössze kevesebb mint $1 milliót kellene csak állnia a Billsnek a futó fizetéséből, de a következő három évben $12 milliókat kellene kiperkálni – habár ebből egy cent sem lenne garantált. A Panthers oldaláról rosszabb a helyzet, hiszen ugyan idén megspórolnák ezt a közel $1 milliót, de jövőre be kellene nyelni bő $18 milliót halott pénzként.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!