Connect with us

Hír

Dak Prescott a héten visszatér!

Dak Prescott bejelentette, hogy a héten visszatér a pályára. Ugyan Stephen Jones próbálta lehűteni a kedélyeket az irányító állapotával kapcsolatban, de Mike McCarthy megerősítette, hogy hamarosan hivatalosan is játékra alkalmassá nyilvánítják a Cowboys kezdő irányítóját, így hacsak nem történik semmi váratlan, akkor Dak Prescott visszatér.

Az irányítónak a jobb kezén a hüvelykujja sérült meg és meg is műtötték, ami miatt 4-6 hét kihagyást jósoltak neki. Bár a csapat optimista volt és nem tette IR-re, de nem jött be a pozitív hozzáállás, mivel még egy hete is problémája volt a labda megszorításával. Mostanra viszont úgy tűnik, annyit javult az állapota, hogy visszaveheti Cooper Rush-tól a kezdőt, ráadásul erre nem is lehet alkalmasabb időpontot találni, mint a Lions elleni meccset (ráadásul a 9. heti bye week előtt a csapat még a Bearsszel is játszik).

A Cowboys jelenleg 4-2-es, ami elég jól néz ki úgy, hogy a korábbi draftolatlan Rush kezdett az elmúlt öt fordulóban. Ha így folytatják Prescottal, akkor jó esélyük van a rájátszásra és akár ott is menetelni, főleg hogy az NFC nagyágyúi nem néznek ki valami meggyőzően.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!