Connect with us

Hír

Elijah Moore nem játszik a héten, de nem akarják elcserélni

Elég furcsa helyzet alakult ki a Jets másodéves elkapója, Elijah Moore körül. A játékos elégedetlen a helyzetével, több labdát szeretne, ezért cserét kért. A héten ki is hagyott egy edzésnapot “személyes okokra” hivatkozva (engedélyezte ezt neki a csapat), nem vesz részt a meetingeken és nem is fog pályára lépni a hétvégén a Broncos ellen. Ez azt mutatná alapesetben, hogy el fogják cserélni, viszont a Jetsnél ismételten kijelentették, hogy ezt nem fogják megtenni.

“Beszéltünk Elijah-val, az elcserélése nem opció. Elijah nem fog játszani a héten, itt van az épületben, de engedélyeztük a meetingek kihagyását. Hétfőn újra csatlakozik a csapathoz.”

– mondta Robert Saleh főedző, via PFT.

A Jets jelenleg úgy kezeli a tavalyi második körös Moore-t, mint egy sérülést játékost, szóval gyakorlatilag parkolópályára tették a héten. A csapatok gyakran mondják egy játékosról, hogy nem fogják elcserélni, aztán mégis megteszik, szóval ne zárjuk ki ennek a lehetőségét a november elsejei trade határidő előtt.

Moore egy kiváló fiatal játékos, így egy második körös picket minimum megérne, de a Jetsnek is nyilván az az érdeke, hogy megtartsa és valahogy megpróbálja elérni, hogy elégedettebb legyen a helyzetével.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!