Connect with us

Minden ami NFL

FK! All-Pro 2022 – A 4. hét után

Alig kezdődött el, de máris eltelt a 2022-es szezon negyede. Nézzük, kik teljesítettek eddig a legjobban és hogyan alakultak az erőviszonyok a szezon előtti várakozásokhoz képest. 

Szokás szerint most is 11 kezdő védőt és támadót, illetve a cseréiket válogattuk ki. Az offense-be a támadófal mellett egy irányító, egy futó, egy tight end és három elkapó, míg a védelembe két-két belső védőfalember, pass rusher, linebacker és safety, valamint három cornerback került. Emellett a szezon előtti jóslatommal is összehasonlítom a jelenlegi állapotot, a 0. héten jelölteket áthúzva láthatjátok.

QB: Josh Allen (BUF)

Csere: Justin Herbert (LAC) Lamar Jackson (BAL)

A Dolphins elleni leolvadás és szerencsétlenkedés nem nézett ki jól, és úgy általánosságban nincs akkora különbség az élmezőnyben, mint várni lehetett, de még mindig Josh Allen van az élen. Vannak hibák, egyelőre nem hozza a tavalyi szezonvégi formáját, de még mindig képes egymaga megoldani a leglehetetlenebb helyzeteket, ráadásul most már tudatosabban építenek a mobilitására, és a rövid játékoknál is nagyot fejlődött, szinte megállíthatatlanná vált. Négy meccs alatt 1227 yardot, 10 TD-t és három INT-t passzolt, míg a földön 183 yard és két TD került a neve melle.

Az eredetileg második csapatos All-Próba várt Justin Herbert kicsi-, a körülötte lévő csapat pedig óriási csalódás. Ez nem azt jelenteni, hogy ne játszana jól, csak egyszerűen nem jönnek azok az extra játékok, amik például Allentől. És bár lehetne azzal védekezni, hogy nincs egyszerű dolga a rengeteg sérülés (ő maga is sérüléssel bajlódik) és Joe Lombardi miatt, de az is egyértelmű, hogy egyelőre ő sem hozza az elvárt szintet, miközben azért akadnak figyelemreméltó teljesítmények a poszton.

Az egyik ilyen Lamar Jackson, aki idén több TD-t szerzett, mint a legtöbb franchise, és ha az MVP-címet annak a játékosnak ítélnénk, aki nélkül a legnagyobbat esne vissza a csapata teljesítménye, akkor nem kérdés, hogy neki kellene kapnia az eddigiek alapján. Már csak a többieknek kellene felnőni hozzá, úgy ugyanis nehéz nemcsak bajnoki címről, de még a rájátszásról is beszélni, ha folyamatosan 17 pontos előnyből sikerül kikapni.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!