Connect with us

Hír

FK! FIRST Craft Beer Fantasy League 2022 – a 5. forduló

Véget ért a 5. forduló 2022-es FK! FIRST Craft Beer Fantasy Bajnokságban, mi pedig érkezünk a heti összefoglalónkkal és a kör nyerteseivel, akik közül a legtöbb pontot szerző, illetve a ligák legjobbjai közül a legkevesebb pontot a padon hagyó játékos egy hatos pakk kézműves sört nyert a FIRST kézműves sörfőzde jóvoltából. Az idei évtől ráadásul a legnagyobb pontkülönbséggel nyerő csapatot is díjazzuk, aki egy páros főzdetúra belépőt nyer!

Az első helyért ezúttal nem igazán volt verseny, Isteni Colts 261,46 ponttal nagyon simán húzta be a győzelmet, ráadásul úgy, hogy 39 pontot hagyott a padon, vagyis esélye lett volna egy 300 pontos kezdőre! A legjobb kezdőt Sziget Eagles rakta össze, a legnagyobb arányú győzelem pedig Albertville Stormtroopers aratta aki 130,02 ponttal győzte le az ellenfelét.

Hiába nullázott Murray, simán kompenzálta, hogy az offense-ben négyen is 30+ pontot termeltek. A védelemben is jöttek a szép számok, de ami igazán vicces, hogy még a padján is volt 122 pont – több csapatnak a kezdője nem hozott ennyit. A padon lévők között ott volt Taysom Hill 37,08 ponttal, Jakobi Meyers 24,10 egységgel, illetve Tony Pollard 14,60 ponttal, hogy csak a legjobbakat említsük. A kezdő pedig így nézett ki:

A nyereményért a fuzovelkifele@gmail.com címen lehet jelentkezni név, cím és telefonszám megadásával. Gratulálunk!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!