Connect with us

Hír

HIVATALOS: Mac Jones nem játszik, Brian Hoyer a Patriots kezdője!

Hivatalos lett, amit eddig is sejtettünk: Mac Jones nem tudja vállalni a játékot múlt heti bokasérülését követően, így Brian Hoyer vezeti majd ki a Patriotsot a Lambeau Fieldre. New Englandben az utolsó pillanatig titkolóztak Jones kapcsán, Bill Belichick nem volt hajlandó semmit sem elárulni róla, sőt tegnap még az edzőpályára is felküldték a médiának nyitott periódusra, azonban sem ekkor, sem később nem vett rész semmilyen foglalkozáson.

Így természetesen azt sem tudni, hogy Jones mennyire időre kényszerül partvonal mellé, habár az első hírek legalább egy hónapos kihagyást jósoltak. A játékos és az orvosi stáb a műtét ellen döntött és inkább pihentetik a bokáját, ami hozzátesz a bizonytalansághoz, már ami a visszatérésének dátumát illeti. A Patriots a Packers után a következő hetekben a Lions, a Browns, a Bears, a Jets és a Colts ellen játszik majd a pihenőhét előtt.

A két hét múlva 37 éves Hoyer legutóbb 2016-ban nyert mérkőzést kezdőként, azóta zsinórban 11 elvesztett meccs a mérlege.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!