Connect with us

Hír

Ja’Marr Chase hosszú hetekre kidőlt

Már eddig is tudni lehetett, hogy Ja’Marr Chase kihagyja a Bengals hétvégi meccsét a Browns ellen egy csípősérülés miatt, azonban ennél komolyabb a baj, Adam Schefter információi szerint 4-6 hét kihagyás vár rá.

Chase csípője még pár hete a Saints elleni meccsen sérült meg, majd múlt héten rásérült az elkapó. Műteni jelen állás szerint nem kell, de pihenés és rehabilitáció vár rá, így várhatóan egy hónapig nem látjuk a pályán. Azt egyelőre nem tudni, hogy IR-re rakja-e a csapat, de ha igen, akkor az négy meccs, de időben öt hét kihagyást jelent, ugyanis a Browns és a Panthers elleni találkozók után jön egy bye week, majd a Steelers és a Titans következik a menetrendben. Ez a könnyebb része a Bengals sorsolásának, utána ugyanis a szezon utolsó harmadában találkoznak még a Chiefs, Bills, Ravens, Buccaneers négyessel.

Chase tavaly újoncként 1455 yardot és 13 TD-t szerzett 81 elkapásból, idén pedig hét meccs alatt 47 elkapás, 605 yard és hat TD került a neve mellé. Továbbra is ő Joe Burrow legfontosabb célpontja, így a hiánya érzékeny veszteség lesz az offense számára. A csapat szerencséjére így is elég jól néz ki az elkapósor Tee Higginsszel és Tyler Boyddal, Chase hiányában pedig Mike Thomas, Trent Taylor vagy Stanley Morgan kaphat nagyobb szerepet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!