Connect with us

Hír

Jonathan Taylor kihagyja a csütörtök esti rangadót

A csütörtök esti rangadón a Colts és a Broncos csap össze a Peyton Manning bowl keretein belül, és mindkét csapatnak le kellett adnia a sérülésjelentését, ráadásul mindkét oldalon vannak fontos hiányzók.

A legfontosabbak a Coltsnál, ugyanis sem a sztárfutó Jonathan Taylor, sem a sztárlinebacker Shaquille Leonard nem tudja vállalni a játékot, előbbi egy bokasérülés, utóbbi egy agyrázkódás (és törött orr) miatt. Rajtuk kívül a kezdő safety Julian Blackmon és a védőfalember Tyquan Lewis sem alkalmas a játékra. Taylor helyén Nyheim Hines és Phillip Lindsay kaphat nagyobb szerepet. Leonard idén egyébként is csak egy fél meccset játszott, Bobby Okereke, Zaire Franklin és EJ Speed alkotja így az LB-sort. Blackmon helyén a veterán Rodney McLeod játszhat, Lewis pedig eddig is csere volt.

A Broncos sem kifejezetten egészséges, hiszen Javonte Williams (RB) és Randy Gregory (Edge) a héten IR-re került, és a kezdő guard Quinn Meinerz is out besorolást kapott egy combhajlító-sérülés miatt – a helyén Graham Glasgow játszhat. Agyrázkódás miatt két cserejátékos, PJ Locke (DB) és Aaron Patrick (LB) sem tudja vállalni a játékot, illetve még a pass rusher Jonathon Cooperre sem számíthat az edzői stáb. Rajtuk kívül kérdőjeles besorolást kapott a jobb oldali tackle Billy Turner.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!