Connect with us

Érdekességek

Kenny Pickett a legendás Terry Bradshaw nyomdokaiban

Kenny Pickettnek elég rossz meccse volt a Dolphins ellen: az első körös újonc többször is eladta a labdát, ami végül a Steelers győzelmébe került. Ugyanakkor van, aki ebben is meglátja a pozitívumot! Az NFL Research utánanézett a dolognak és kiderült, hogy a legutóbbi újonc QB, aki ilyen pocsékul kezdett Pittsburgh-ben, az végül négy bajnoki címet nyert.

Terry Bradshaw karrierje első négy meccsén öt INT-t dobott, ami egészen eddig franchise rekord volt, az újonc idényét pedig 24 INT-vel fejezte be, pedig csak 13 meccsen játszott. Pickett egyelőre hét picknél tart négy meccs alatt, szóval alaposan bele kell húznia, ha le akarja nyomni a legendát.

Hasonlóan rosszul kezdett egyébként minden idők egyik legjobb irányítója, Peyton Manning is, aki újoncként 11 interceptiont dobott karrierje első négy meccsen még 1988-ban, majd meg sem állt 28-ig, ami a mai napig rekord. Nyilván nem néz ki jól Pickett eddigi teljesítménye és nem valószínű, hogy egy új Manning lesz belőle, de egyelőre még temetni is korai.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!