Connect with us

Érdekességek

Kenny Pickett a legendás Terry Bradshaw nyomdokaiban

Kenny Pickettnek elég rossz meccse volt a Dolphins ellen: az első körös újonc többször is eladta a labdát, ami végül a Steelers győzelmébe került. Ugyanakkor van, aki ebben is meglátja a pozitívumot! Az NFL Research utánanézett a dolognak és kiderült, hogy a legutóbbi újonc QB, aki ilyen pocsékul kezdett Pittsburgh-ben, az végül négy bajnoki címet nyert.

Terry Bradshaw karrierje első négy meccsén öt INT-t dobott, ami egészen eddig franchise rekord volt, az újonc idényét pedig 24 INT-vel fejezte be, pedig csak 13 meccsen játszott. Pickett egyelőre hét picknél tart négy meccs alatt, szóval alaposan bele kell húznia, ha le akarja nyomni a legendát.

Hasonlóan rosszul kezdett egyébként minden idők egyik legjobb irányítója, Peyton Manning is, aki újoncként 11 interceptiont dobott karrierje első négy meccsen még 1988-ban, majd meg sem állt 28-ig, ami a mai napig rekord. Nyilván nem néz ki jól Pickett eddigi teljesítménye és nem valószínű, hogy egy új Manning lesz belőle, de egyelőre még temetni is korai.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!