Connect with us

Hír

Kenny Pickett a Steelers új kezdő irányítója

Mitch Trusbisky a Jets elleni meccs közben kisebb meglepetésre a padon találta magát és nagyon úgy tűnik, hogy ez az állapot már nem fog változni. Ian Rapoport információi szerint ettől a ponttól az első körös újonc Kenny Pickett lesz a Steelers kezdő irányítója.

Trubisky idén írt alá a Steelershöz és ahogy várni lehetett, nem váltotta meg a világot: 3,5 meccs alatt 59,5 százalékos pontossággal passzolt 653 yardot két TD és két INT mellett. Ennél Pickett azért jobb volt, mélyebb átlagos passzmélységgel dolgozott és lábon is szerzett két TD-t. A három interception persze nem mutat jól a lőlapján, de az egyik egy hail mary volt és a másik kettőnél is lehet vitázni, mennyire volt az ő hibája – ugyan nem voltak jó döntések, de az elkapói sem segítették ki.

A Steelers támadósorával rengeteg probléma van, a támadófal, a rendszer és a játékhívások is bőven benne vannak az offense gyenge szereplésében. Nem lesz tehát Pickettnek könnyű dolga, pláne nem a Bills top védelme ellen (amit a Buccaneers, a Dolphins és az Eagles követ, amelyek szintén nem kellemes ellenfelek).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!