Connect with us

Hír

Mac Jones úgy gondolja, hogy bevethető lesz hétfő este

Mike Reiss számolt be arról, hogy Mac Jones úgy gondolja, bevethető lesz a Bears elleni hétfő esti rangadón. A Patriots tavalyi első körös irányítója három meccset hagyott ki egy bokasérülés miatt, aminek a felépülése állítólag jól halad. Ugyan van még egy akadály, amit a héten le kell küzdenie (feltehetőleg, hogy az orvosok zöld utat adjanak a játékának), de ő úgy gondolja játékra alkalmas lesz.

Bill Belichick persze kitérő választ adott arra a kérdésre, hogy mik a tervei irányító poszton, mondván nem nyilatkozik hipotetikus esetekről és majd ha előáll az adott helyzet, akkor dönt róla. A negyedik fordulóban még Brian Hoyer kezdett Jones helyén, de agyrázkódást szenvedett, így az utóbbi két és fél mérkőzésen a negyedik körös újonc Bailey Zappe irányította a csapatot. Nem is rosszul, kezdőként 2-0 a mérlege, 11 negyed alatt pedig 51/70, 596 yard, 4 TD, 1 INT a mutatója.

Jones három meccsen 1-2-es mérleget ért el és 64/97, 786 yard, 2 TD, 5 INT került a statisztikai lapjára. Az utóbbi napokban egyébként olyan pletykák is napvilágot láttak (via Albert Breer), hogy kicsit megromlott a kapcsolat Jones és a Patriots között, ugyanis a játékos nem akarta megműttetni a lábát, a csapat viszont ezt preferálta volna – ez a konfliktus nem segített azon, hogy Jonesnak nem tetszett Matt Patricia és Joe Judge kinevezése Josh McDaniels helyére.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!