Connect with us

Érdekességek

Mahomes karrierje során először underdog hazai pályán

A hétvége slágermeccse egyértelműen a Commanders-Bears csütörtök esti rangadó volt a Kansas City Chiefs és a Buffalo Bills összecsapása lesz az Arrowhead Stadiumban vasárnap. A fogadóirodák a Billst tartják 3 pontos esélyesnek idegenben, ami egyben azt is jelenti, hogy Patrick Mahomes profi karrierje során először lesz underdog hazai pályán. A 41 mérkőzéses sorozata egyébként rekord volt az ESPN adatai alapján, most viszont ez meg fog szakadni.

Szerencsejátékosoknak további érdekesség, hogy Mahomes még sosem vesztett a spreaddel szemben underdogként (7-0-1), a sorozat fenntartása jelen esetben azt jelentené, hogy a Chiefs legfeljebb három ponttal fog kikapni a találkozón.

További érdekesség a mérkőzés kapcsán, hogy ez a két csapat rendelkezik a legtöbb ponttal idén: a Chiefs 159, a Bills 152 pontot tett fel a táblára öt kör alatt. Utoljára 2019-ben fordult elő, hogy a két, pontok alapján legjobb támadósor találkozzon a 6. héten vagy később (akkor a Ravens-49ers meccs volt ilyen a 13. fordulóban). Patrick Mahomes és Josh Allen pedig első és második helyezettek TD-passzokban, ilyen összecsapásra 2011-ben volt utoljára példa a 6. héten vagy később (Aaron Rodgers vs. Matt Stafford, Week12).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!