Connect with us

Hír

Mahomes: Most jobban értékelném a Super Bowlt, mint fiatalabban

Patrick Mahomes és a Chiefs a hétvégén a 49ers ellen játszik, ami visszahozhatja a 2020 februári emlékeket, amikor a Chiefs magasba emelhette a trófeát Miamiban – azóta nem is csaptak össze a felek. Úgyhogy értelemszerűen Mahomest arról a Super Bowlról kérdezték, és hogy milyen mentalitás szükséges ahhoz, hogy ismét eljusson oda.

“Mindig is Super Bowlokért akartam küzdeni. Aztán amikor nyersz egyet, akkor vissza akarsz oda jutni, mert már tudod, milyen jó érzés. Azóta azt is tudom, milyen veszíteni a nagydöntőben, de vissza akarok oda jutni. Azt hiszem most jobban értékelném, mikor amikor még fiatalabb voltam. Hogy a karrierem olyan korai szakaszában nyertem és MVP is lettem, azt hittem ez az alap – ha Reid mester kezei alatt focizol, akkor MVP leszel és Super Bowlt nyersz. De most már látom a mindennapos küzdelmet, és azt hogy nem nyerünk Super Bowlt, nem sikerül elérni a célunkat. Ha megint lehetőségem lenne nyerni, akkor szerintem még jobban értékelném, mint az elsőt”

– mondta Mahomes, via PFT.

Az irányító mindössze második kezdő évében lett bajnok, az elsőben pedig MVP. Aztán viszont Super Bowl vereség, majd konferenciadöntős vereség jött, így mondhatni lefelé tendál a csapat, még ha furcsán hangzik is. Mahomeséknak most arra kell törekedniük, hogy megfordítsák a trendet és ismét bejussanak a Super Bowlba. Nem lesz egyszerű dolguk a konferenciában, ráadásul a másik nagy favorit Billstől épp múlt héten kaptak ki.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!