Connect with us

Minden ami NFL

Miért van kevés pont? Miért nem megy Bradyéknek? Plusz egyéb tanulságok a 7. forduló után

Lement hét forduló az idei szezonból, és rég nem látott mélységben van a pontszerzés ligaszerte. De mégis miért van ez? Az utóbbi évek dominanciája után a védelmek visszavágnak? És mi a probléma a Buccaneers támadósorával? Bradynek lefőtt a kávé? Ezeken az égető kérdéseken túl lesz még ma szó Zach Wilsonról, JC Jacksonról és Andy Reidről is. 

Miért van kevés pont?

Biztosan feltűnt nektek is, hogy idén bizony elég kevés a pont, a támadósorok az eddigi évekhez képest szenvednek és nincs tele a liga lenyűgözőbbnél lenyűgözőbb offense-ekkel. Sok statisztikával lehetne jönni ezzel kapcsolatban, de én inkább arra fókuszálnék most, hogy miért tapasztaljuk ezt a jelenséget. Hogyan és miért lehet az, hogy az utóbbi évek támadó dominanciája után most a védők vissza tudtak vágni?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!