Connect with us

Hír

Najee Harris: A média kérdései a támadósorról szétszakítanak minket

A Steelers támadósorával kapcsolatban a szezon előtt is sok kérdőjel volt, és ezekre nem sikerült pozitív választ adni az elmúlt három fordulóban. Így tehát érthető, hogy a médiában kritizálják a támadófalat, az irányítót és a támadókoordinátort is, és ilyen kérdésekkel bombázzák a játékosokat. Najee Harris pedig nagyon nem örül ezeknek.

“Úgy gondolom, hogy a közösségi média és az interjúk, vagy a hozzátok hasonló riporterek kicsit szétszakítanak minket. Azért, mert ilyen kérdéseket tesztek fel. Építkezési fázisban vagyunk, dolgozunk rajta. Erre itt vagytok és kérdeztek az elkapókról, Mitchről és hogy miért nem működik a dolog. Így nem lehet építkezni, így nem lehet jobbá válni. Szétszakítotok minket és találnunk kell egy utat, hogy együtt maradjunk csapatként és arra fókuszáljunk, ami fontos. A játékhívások rendben vannak, jobban kell kiviteleznünk. Mást hibáztattok, de rólunk van szó az öltözőben. Össze kell tartanunk és arra fókuszálni, hogy miben fejlődhetünk. Minden nap, minden héten kimegyünk edzeni, és nem lesz tökéletes, de az a fontos, hogy előre haladjunk.”

– mondta Harris (via PFT), aki emellett próbálta a támadófalról is áthárítani a felelősséget magára, már ami a futójátékot illeti.

A running backnek három meccs alatt 128 yardja van egy elég gyenge 3,2 yardos átlaggal. A Steelers támadósora megtett yardokban utolsó előtti a ligában, EPA/playben 26., és amíg ez nem változik jelentősen, addig érkezni fognak ezek a kérdések a játékosok felé.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!