Connect with us

Hír

Nathaniel Hackett: Én döntöm el, hogy Russell Wilson játszik-e a hétvégén

A Russell Wilson csere egyelőre bustnak néz ki, ráadásul az irányító még kisebb sérüléssel is bajlódik. A bevethetősége jelenleg kérdéses a hétvégén, de ő optimistán áll a dologhoz és úgy gondolja, hogy pályára lép majd a fordulóban. A főedző Nathaniel Hackett viszont valamiért úgy érezte, fontos kihangsúlyoznia, hogy “Én döntöm el, hogy játszik-e a hétvégén”.

A Chargers esetében merült fel pletyka szinten, hogy a főedző Brandon Staley-nek nincs annyi tekintélye az öltözőben, hogy megtiltsa a sérült Justin Herbertnek a játékot. Talán az ilyen spekulációkat akarta a hibát hibára halmozó Hackett megelőzni – nem mintha lenne realitása annak, hogy viszonylag egészségesen ne játsszon a világ minden pickjéért Denverbe hozott, közel 250 milliós szerződést kapó franchise irányító.

Wilson hat meccs alatt 58,6 százalékos pontossággal passzolt 1443 yardot, öt TD-t és három INT-t, illetve van hét extra passza és hat turnovert érő átadása. 2012 óta tartó karrierje alatt soha nem játszott még ennyire rosszul sem statisztikailag, sem a játék képe alapján.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!