Connect with us

Hír

Nick Foles már csak harmadik számú irányító a Coltsnál

Változtat a Colts irányító poszton. Ugyan nem az eddig nagyon gyengén játszó Matt Ryant cserélik le, hanem a cseréket forgatják fel, így pedig nem a veterán Nick Foles, hanem a fiatal Sam Ehlinger lesz a csapat második számú QB-ja a Jaguars ellen – írja Mike Chappell. A Super Bowl MVP Foles így harmadik számúként inaktív lesz meccsnapon.

Chappell hozzátette, hogy Ehlinger nem veszélyes Ryanre, aki vezeti a ligát 10 turnoverrel, és aki a liga legrosszabb támadósorát vezényli szerzett pontok és EPA/play alapján is. Persze ha így folytatódik a Colts idénye, akkor nem lennénk meglepve, ha kipróbálnák a tavalyi hatodik körös QB-t élesben is.

Ehlinger eddig nem öltözött még be egy meccsre sem és így értelemszerűen egy passza sem volt még a profik közt. Az előszezonban 82,8 százalékos pontossággal 289 yardot és 4 TD-t passzolt 147,8-as passer ratinggel, plusz volt 71 futott yardja is 6 próbálkozásból. Természetesen ez nem jelent sokat, és nem véletlenül volt hatodik körös egy éve.

Foles két évre $6,2 millióért írt alá idén a Coltshoz, amiből $4 millió garantált volt, most viszont a depth chart végén találja magát, ahogy a Bearsnél is korábban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!