Connect with us

Hír

Odell Beckham: A Rams ajánlata volt a legrosszabb, amit kaptam

Odell Bekchamnek tavaly óriási szerepe volt abban, hogy a Rams megnyerte a Super Bowlt. A csapatnál azóta többször is kijelentették, hogy egészségesen várják is vissza a döntőben megsérült elkapót, és a nyilatkozatai alapján ebben OBJ is partner lenne, bár a legutóbbi Twitter-bejegyzései alapján nem ártana kicsit emelni az ajánlaton.

“LA-ben tudják, hol akarok lenni. De nem ajánlottak nekem SEMMIT. Tudom, hogy mennyit érek, és a csapat ajánlata ettől messze állt. Konkrétan a Rams ajánlotta a legkevesebbet! Szóval nehéz lenne azt mondani, hogy visszatérek, hiába gondoltam úgy, hogy végre megtaláltam az otthonomat”

– írta az elkapó.

A sérülése miatt OBJ-nek nem volt erős piaca, és tekintve, hogy csak novemberben térhet vissza a pályára, jó eséllyel még egy darabig nem is kap majd komoly ajánlatokat. A Rams ráadásul évi 15,5 millióért szerződtette Allen Robinsont (amit azóta alighanem már bánnak), így érthető volt, hogy nem vitték túlzása a sérült Beckham visszaigazolását. Sean McVay ugyanakkor az elkapó tweetjeire reagálva gyorsan megnyugtatott mindenkit, hogy “nem ez volt a csapat utolsó ajánlata”.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!