Connect with us

Hír

Ron Rivera szerint az irányító miatt vannak lemaradva a csoporton belül

Az NFC East jelenleg a liga legjobb csoportja összesített mérleget tekintve. No nem a Washington Commanders miatt, amely 1-4-es mutatót abszolvált eddig és ha ma érne véget a szezon, akkor a top5-ben választhatna a drafton. A főedző Ron Rivera szerint pedig van egy specifikus oka annak, hogy miért vannak ennyire lemaradva a divízión belül:

“Irányító.”

– mondta Rivera, via Fox Sports.

Ez így első hallásra nagyon rosszul hangzik Carson Wentz számára, hiszen a Giants és a Cowboys Daniel Jonesszal és Cooper Rush-sal menetel jelenleg.

Tegyük azért hozzá, hogy a főedző kicsit finomított a mondandóján ezután. Úgy gondolja, hogy a többi három csapatnak megvan az az előnye, hogy az irányítójuknak nem ez az első éve a csapatban, míg Wentz idén került a Commandershez, így kevesebb idejük volt köré építeni. Ez viszont ott sántít, hogy a Giantsnek teljesen új edzői stábja van Jones körül, elkapói pedig gyakorlatilag nincsenek jelenleg. Plusz a Cowboys sem Rush köré épített, egyszerűen csak jó a személyzet és az edzői stáb körülötte, de nem rá, hanem Prescottra építették fel a támadósort, tehát az irányító ellenére is nyerni tudnak.

Wentz egyébként nem játszott rosszul a Titans ellen, több nagyszerű dobása is volt, azonban a legvégén megint eladta a labdát kulcsszituációban, amit úgy tűnik nem lehet kinevelni belőle, és ezért nem lehet vele sikeres csapatot építeni. És hogy Riveráék elhitték, hogy ez lehetséges, könnyen az állásukba kerülhet a szezon végén (vagy akár közben is).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!