Connect with us

Hír

Rövidhírek: Shaquille Leonard limitáltan tér vissza, nem tudni mikor játszik újra Michael Thomas

Rövidhíreink következnek. 

Visszatérhet a Colts linebackere, Shaquille Leonard, azonban Frank Reich főedző elmondása szerint limitálni fogják a snapszámát, hogy megkönnyítsék a visszarázódást. A kiváló linebacker idén csak egy meccsen lépett pályára, ráadásul akkor újra megsérült.


A Saintsnél nem tudni, mikor térhet vissza Michael Thomas. Dennis Allen főedző nem ment bele a részletekbe a lábujjsérüléssel küzdő elkapó állapotát illetően, de nem tudott időtávot mondani a visszatérésére, csak azt hogy idén még játszani fog.


A Jetsnél Elijah Moore pályára fog lépni a héten, miután a múlt heti mérkőzést kihagyta azután, hogy cserét kért a csapattól. Az elkapó azért elégedetlen, mert kevés labdát kap, ennek ellenére a Jets nem akarja őt áruba bocsátani és Mike LaFleur támadókoordinátor szerint minden rendben van köztük.


A Bears sérültlistára tette a kezdő center Lucas Patrickot (aki jobb oldali guard és bal oldali guard poszton is kezdett már idén), akinek így minimum négy meccset kell kihagynia. A helyét Sam Mustipher veheti át. Szintén Bears támadófallal kapcsolatos hír, hogy a csapat aktiválta Alex Leatherwoodot. A chicagóiak a tavalyi első körös játékost a waiverről vették fel a szezon előtt, miután a Raidersnél csúnyán megbukott.


A Rams aktiválta az elkapó Van Jeffersont és a cornerback Troy Hillt is, így a megtépázott alakulat most kap egy kis erősítést. Az újonc futó Kyren Williams viszont egyelőre marad a sérültlistán.


Az MRI-vizsgálatok megerősítették, hogy Shaq Barrettnek elszakadt az Achillese, így a szezon hátralévő részét ki kell hagynia a Buccaneers pass rusherének.


A Browns négy évre hosszabbított a long snapper Charley Hughlettel, az üzlet része pedig a valaha volt legnagyobb aláírási bónusz, amit egy long snappernek kiosztottak (865 ezer dollár).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!