Connect with us

Hír

Russell Wilson készen áll, ő fog kezdeni Londonban

Russell Wilson kihagyta a múlt heti Jets elleni találkozót egy combhajlító-sérülés miatt, azonban a Jaguars ellen Londonban már ott lesz a pályán. Ő maga mondta el az újságírók kérdésére, hogy készen áll harcba indulni és reményei szerint győzelemmel távoznak majd az Egyesült Királyságból. Wilson azt is hozzátette, hogy a repülőn is a combhajlítójának a rehabilitációján dolgozott, és amíg a többiek aludtak, ő addig térdemeléseket és hasonlókat végzett az ülések közötti folyosón.

A főedző Nathaniel Hackett nem árulta el, hogy ki fog kezdeni a hétvégén, de azt azért elmondta, hogy Wilson jó irányba halad. Így pedig feltételezhetjük, hogy az idén megszerzett veterán QB fogja kivezetni a Broncost, és nem a múlt héten játszó Brett Rypien. Hackett ettől még szeretné látni, hogy Wilson komfortosan mozog a zsebben és ki is tud onnan menekülni, ha arra lenne szükség, ezért nem hozott még végsőt döntést – és a QB már múlt héten is úgy érezte, játszhatott volna.

Wilson eddigi karrierje során mindössze négy meccset hagyott ki – a múlt heti mellett hármat tavaly –, egy hete azzal viccelődött, hogy biztos “rozsomák vére” van, azért épül fel nagyon gyorsan, de korábban részesedést szerzett egy gyógyulást segítő vizet forgalmazó cégben is, ami szerinte segített az agyrázkódásának meggyógyításában is.

A Broncos 2-5-ös mérleggel áll, négyet bukott zsinórban és utolsó helyen áll szerzett pontokban is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!