Connect with us

Hír

Russell Wilson részlegesen elszakadt hátizommal játszik

Russell Wilson és a Broncos szezonkezdete nem volt valami fényes. A közel 250 millió dolláros irányító nem játszik jól, a Broncos pedig 2-3-mal áll, ami még a játék képéhez viszonyítva talán jónak is mondható. Most pedig kiderült, hogy az irányítónak a jobb válla környékén részlegesen elszakadt a széles hátizma – írja az ESPN és az NFL.com is.

Wilson a Raiders ellen második negyedben sérült meg, tehát másfél meccse játszik ezzel a sérüléssel. A Colts elleni csütörtök esti vereség után Los Angelesbe repült, ahol kezelésen vett részt (PRP injekciót kapott), hogy csökkentsék a kellemetlen érzést a válla körül. Jelen állapot szerint nem kell kés alá feküdnie és játszani fog jövő hétfőn a Chargers ellen, de nem lesz 100 százalékos.

Az orvosok szerint több hétig is elhúzódhat a felépülése, de nehéz pontos időtávot mondani, hiszen ez inkább baseball-játékosokra jellemző sérülés, és náluk nem ilyen injekcióval szokták ezt kezelni. Dak Prescottnak is ilyen sérülése volt tavaly nyáron, akkor ő egy hónapig nem is dobált az edzőtábor során, hogy rendben legyen a szezonkezdetre. Ez Wilsonnál nem igazán opció.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!