Connect with us

Hír

Sérülésjelentés: Ismét nőtt az IR-en lévő kezdők száma

Nincs megállás, folyamatosan hullanak a kezdő játékos. 

A Dolphins elveszítette a kezdő safatyjét, Brandon Jonest egy térdsérülés miatt és idén már nem is tud visszatérni, árulta el a főedző Mike McDaniel. Jones mellett Nik Needham és Trill Williams is IR-en van, Byron Jones pedig még mindig PUP-listán van, így nagyon vékony jelenleg a secondary Miamiban.


A Jets nem csak a kezdő futóját, Breece Hallt, hanem a right tackle Alijah Vera-Tuckert is elveszítette az egész idényre. A korábbi első körös támadónak a tricepsze sérült meg, a helyét Cedric Ogbuehi veheti át.


A Brownsból a linebacker Jacob Phillips esett ki az egész szezonra. Őt minden bizonnyal Deion Jones pótolja majd. Mellette a tight end David Njoku is bokasérülést szenvedett, neki 2-5 hetet kell majd kihagynia.


A Giants újonc tackle-jének, Evan Nealnek az MCL-e sérült, ami jó hírnek tekinthető a hétvégéi sérülését követően, így az egész idény helyett várhatóan csak 3-4 hetet kell kihagynia. Szintén csapattal kapcsolatos hír, hogy az újonc tight end Daniel Bellingernek a szemgödrét kell megműteni és nem tudni, idén még pályára léphet-e.


A 49ers kiváló fullbackjének, Kyle Juszczyknak az ujját kellett műteni, így ki kell hagynia legalább a Rams elleni hétvégi találkozót.


A Chargersnél megerősítették, hogy a cornerback JC Jackson idényének vége egy komoly térdsérülés miatt. Emellett Mike Williamsnek a bokasérülése miatt heteket kell kihagynia.


A Broncosnál a futó Mike Boone került IR-re, emellett vélhetően hetekre elvesztették a kiváló formában játszó pass rusher Baron Browningot.


A Seahawks jó hírt kapott, ugyanis DK Metcalfet nem kell műteni, habár egyelőre nem tudni pontosan, hogy mikor térhet vissza.


A Cowboys az egész szezonra elvesztette a cornerback Jourdan Lewist egy komoly lábfej-sérülés miatt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!