Connect with us

Érdekességek

Sosem tartották még ennyire esélytelennek Aaron Rodgerst egy meccsen

Ritka az, amikor a Green Bay Packers Aaron Rodgersszel a kezdőben underdognak számít bármilyen meccsen. Ez persze még előfordul, olyan viszont még sosem volt, hogy 10+ ponttal tartsanak valakit esélyesebbnek Rodgerséknél (via ESPN). Legalábbis mostanáig, ugyanis a fogadóirodáknál a Bills hazai pályán 10,5 pontos favoritnak számít a vasárnap esti rangadó előtt.

Ha valaki az utóbbi egy hónapot egy barlangban töltötte, annak óriási meglepetés ez, azonban aki látta a Packers teljesítményét az utóbbi négy fordulóban, annak aligha. Az utóbbi három meccsüket elvesztették a Commanders, a Giants és a Jets ellen, előtte pedig csak hosszabbításban sikerült megverni a Bailey Zappe-vel felálló Patriotsot. Nagyok a gondok Green Bayben, az biztos.

A Bills mindeközben 5-1-es mérleggel áll és a bye weekjéről érkezik, rendkívül meggyőző teljesítménnyel és a fogadóirodák szerint a Super Bowl legnagyobb favoritjaként – miközben a Packers már a NFC-n belül is lecsúszott a hetedik helyre az oddsok alapján.

Érdekesség egyébként, hogy a Packersnek ez lesz egymás után a negyedik meccse különböző stadionban (Foxborough, London, Green Bay, Buffalo), ráadásul jövő héten Detroitba is utazni fognak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!