Connect with us

Hír

Távozni szeretne a Commanders cornerbackje

William Jackson III 2016-ban volt a Bengals első körös játékosa, és ugyan első évét sérülés miatt kiülte, második szezonjában berobbant és kiváló szezont húzott le, sokan már a következő elit CB-t látták benne. Ebbe a magasságba sosem jutott, a Bengals el is engedte újonc szerződése lejárta után, amikor Jackson a fővárosba igazolt (három évre $40,5 millióért). Itt még rosszabbul játszott, most pedig távozni szeretne.

Ian Rapoport számolt be arról, hogy WJ3 új otthont preferálna magának – ennyire udvariasan még sosem halottunk senkit cserét kérni –, ugyanis nem tetszik neki a sok zónázós rendszert és inkább emberezős cornerbacknek tartja magát. A Commanders állítólag már egyeztetett is csapatokkal egy trade kapcsán. Idén a cserehatáridő november 1, de könnyen lehet, hogy jóval hamarabb sikerült nyélbe ütni az üzletet valakivel.

Jackson már éjszaka sem lépett pályára a Commandersben, ugyanis van egy hátsérülése, és vélhetően óvatosak vele kapcsolatban, nehogy rásérüljön, hiszen akkor nem tudják eladni. Elcserélése $9 millió halott pénzt hagyna maga után a jövő évi washingtoni sapkában, új csapatánál idén kevesebb mint $4 milliót foglalna, jövőre viszont nem garantált $12,75 milliót.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!