Connect with us

Hír

Több kezdő is IR-re került tegnap este

Aktívak voltak tegnap este a csapatok, több kezdő játékos is IR-re került (köztük olyanok, akikről tudni lehetett, hogy hosszabb kihagyás vár rájuk). Összeszedtük a legfontosabbakat.

A Texans sérültlistára tette Jonathan Greenardot, akinek így legalább négy hetet ki kell hagynia, írja Adam Schefter. A korábbi harmadik körös játékos az első négy körben kezdő volt (hat nyomást generált és két sacket szerzett), de azóta nem tudott pályára lépni.


A Lions IR-re tette az idén egy évre 10 millió dollárért igazolt elkapó DJ Charkot és a cserecorner Bobby Price-t. Előbbi idén mindössze három meccsen lépett pályára, hét elkapásból 98 yardot és egy TD-t szerzett.


A Panthers legalább négy meccsre elveszítette a kezdő center Pat Elfleint. A helyét Bradley Bozeman veszi majd át a kezdőben.

 


A Chargers IR-re tette a cserefutó Joshua Kelley-t. A helyén nagyobb szerepet kaphat a negyedik körös újon Isaiah Spiller.


Ahogy várható volt, a Commanders IR-re tette Carson Wentzet, akire 4-6 hét kihagyás vár egy ujjsérülés miatt. A helyén Taylor Heinicke fog kezdeni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!