Connect with us

Hír

Tom Bradyt megbüntették, mert megpróbálta megrúgni Grady Jarrettet

A Bucs az előző fordulóban egy nagyon vitatható roughing the passer büntetéssel tudta bebiztosítani a győzelmet a Falcons elleni csoportrangadón – ráadásul úgy, hogy a játék során Tom Brady megpróbálta megrúgni az őt sackelő Grady Jarrettett. Utóbbiért szintén repülhetett volna a sárga zászló (ami semlegesítette volna Jarrett “szabálytalanságát”), de mivel az elmaradt, a liga utólag kiosztott az irányítónak egy 11 139 dolláros pénzbüntetést.

Az internet népe egyébként nagyon rápörgött az esetre és kiderítették, hogy nem ez volt a mérkőzés egyetlen rúgókísérlete Bradytől:

Sőt, nem ez az első eset, amikor a klasszis irányító lába “elszabadul”, 2013-ban például szintén kapott egy 10 ezer dolláros büntetést, mert a becsúszás közben megrúgta Ed Reedet:

A fentiek ellenére azért túlzás lenne Bradyt Vontaze Burfict szintjén kezelni, pláne hogy ezeknél a “rúgásoknál” láttunk már bővebb durvább megmozdulásokat is, amire szinten nem repült zászló vagy csak nevetséges pénzbüntetést kapott az elkövető. Ezzel együtt persze sokkal szerencsésebb lenne, ha a GOAT jobban odafigyelne a lábára.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!